TÁMOGATÁS

 

Az Ön/ Önök támogatása a magyarságtudat erősítéséhez szükséges, valamint ahhoz, hogy a nemzeti összetartozás jegyében a Feszty-körképet, mint fontos kultúrtörténeti emléket, nemzeti kincset megmentsük a jövő generációi számára!

Célunk, hogy minden magyar gyermek, diák, ember megtekinthesse ezt a monumentális festményt, és részesülhessen a nem mindennapi élményben, melyet látványa nyújt.
Ezenfelül szeretnénk a Feszty-körkép Alapítvány szervezett programjain résztvevő kicsiket és nagyokat oktatás-, kirándulástámogatásban is részesíteni.

Kérjük, ajánlja fel adója 1%-át! Egyszerűen!

Ha ön adja be adóbevallását, nyomtassa ki és tegye be a bevallásba, vagy egyszerűen írja be az alsó rész "A kedvezményezett adószáma" mezőbe adószámunkat:

 

 

Pdf formátumban letölteheti az ehhez szükséges nyilatkozatot. Mi beírtuk a kedvezményezett - Feszty-körkép alapítvány - adószámát, így Önnek csak a saját adatait kell beírnia, majd leadni a könyvelőjénél vagy beküldeni az adóbevallásával.

PDF letöltése 

A Feszty-körkép Alapítvány munkáját, célkitűzéseit támogatni kívánók az alábbi bankszámlára küldhetik a pénzbeli adományaikat:

11606002-05645600-06000004

Támogatóink nevét beleegyezésük esetén az együttműködő partnereink alatt jelenítjük meg, hozzájárulásukat díszoklevéllel köszönjük meg!

Segítségüket előre is köszönjük!

 

Együttműködő partnerek, támogatók

Csongrád Megyei Értéktár
Székelyföldi Legendárium
Honfoglalás Kori Régészeti Park - Karos
Móra Ferenc Múzeum - Szeged
Magyar Turán Alapítvány
Magyar Turizmus Zrt.
Nemzeti Múzeum
Nakvi
Vidékfejlesztési Minisztérium
Hungarikum
Google Adwords

Támogatóink:

banner2